Vakantiehuis Tisza Frísza

by Sandra
vakantiehuis tisza frisza

Vrijwel alles aan vakantiehuis Tisza Frísza is nieuw, want …… het huis had 0,0 aan nutsvoorzieningen destijds: gas, water, elektra, C.V., afvoer…. alles is opnieuw aangelegd in 2010! Van de oorspronkelijke muren zijn er slechts vier blijven staan. De muren zijn zodanig gebouwd dat het  in de zomer binnen (relatief) lekker koel blijft en ‘s winters  kan het huis de stookwarmte goed  vasthouden.  EnNatuurlijk is er Wi-fi internet aanwezig!

Update: sinds het najaar van 2017 beschikt Tisza Frísza ook over airconditioning.


1972348_626145147464361_1887049877_nKindvriendelijk

Dit kindvriendelijke vakantieverblijf is te huur voor max. zes bewoners en evt. nog een klein kind (tot ca. 1 jr.) extra. U hoeft voor de kleine echter geen auto vol te stouwen. Uit ervaring weten wij dat niets zo vervelend is als te moeten leuren met een kinderbedje, stoel, box, potje, buggy, etc. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat dit uw probleem niet hoeft te zijn. Dát scheelt kofferbakruimte!! Verder kunt u ook uw handdoeken, linnengoed en keukengoed thuislaten. Dit alles is aanwezig en kan zo nodig zelf gewassen worden. Zo gaat u ontspannen op reis.

Slaapkamers

Ouderslaapkamer

Ouderslaapkamer

Er zijn drie slaapkamers. Twee ruime, waarvan één met tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Op één van deze kamers zou een kinderbedje kunnen worden bijgezet. De derde slaapkamer is niet heel groot, maar biedt ruimte aan twee  eenpersoonsbedden.

Keuken, kamer, badkamer

sfeervolle woonkamerDe  ruime keuken is uitgerust met vaatwasser, magnetron, mini-oventje, Senseo koffieapparaat en normale koffiezetter, waterkoker, koel-vriescombi en meer dan genoeg serviesgoed. De  sfeervolle woonkamer heeft naast reguliere verwarming ook een knusse  houtkachel.  Tussen twee slaapkamers in is een kleine, doch van alle gemakken voorziene, badkamer  gerealiseerd en een ketelruimte met daarin de wasmachine en – uiteraard – de ketel.

Tuin met zwembad

trots op ons nieuwe zwembad

trots op ons nieuwe zwembad

Buiten is het goed toeven in de grote tuin (ca. 1300 m2) met royaal zwembad. Na 10 jaar kunnen we eindelijk totaal beschut zitten in alle privacy. Rondom het zwembad is een haag van hibiscus en het erf wordt afgeschermd tegen “pottenkijkers” vanaf de weg door een hoge coniferenhaag.

In de tuin is een schaduwterras  met houten paviljoendak. Daaronder staat een gezellig bistrosetje. Hier kun je even heerlijk  uit de felle zon in de schaduw ontbijten, in de namiddag koffiedrinken en/of borrelen.  Dit terrasje is bereikbaar via de openslaande deuren van het huis.   Wie wél een plekje languit in de zon wil, heeft de mogelijkheid zich te posteren op één van de ligbedden op het pergola-terrasje bij het zwembad of  op het grote zonneterras. Op diverse andere plaatsen in de tuin zijn ook nog de nodige schaduwplekjes gecreëerd. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en ravotten op het gras of  in het speelhuisje. Liefhebbers van wat actie zoeken verkoeling in het heerlijke  zwembad .  In de schuur staat  een kastje met daarin van alles voor de kinderen om zich mee te vermaken.

Wij hebben ons uiterste best gedaan een zo compleet mogelijk ingericht, kindvriendelijke vakantiewoning af te leveren en hopen dat u hier een aangenaam verblijf zult hebben in alle rust die deze omgeving te bieden heeft! Wees welkom in dit mooie stukje Hongarije!

reserveer-nu-tisza-frisza