Ons zwembad

by Sandra

Gedurende de eerste vijf  jaar  hebben wij een leuk, maar zeer bewerkelijk zwembad gehad bij Vakantiehuis Tisza Frísza. Elk voorjaar moesten we het opbouwen en elk najaar weer afbreken. Ook het materiaal van de liner liet te wensen over en de “houten” (kunststof) ombouw was na vijf hete zomers ernstig verbleekt. Na lang wikken en wegen lieten wij in  2016  een nieuw, vast zwembad bij ons vakantiehuis bouwen.

Ons "oude" plonsbad, dat we elk jaar weer moesten opbouwen en afbreken

Ons “oude” plonsbad, dat we elk jaar weer moesten opbouwen en afbreken

Dit ovale bad is 8×4 meter en 1.50 diep.  Het zwembad is gebouwd naast het plateau waarop het oude bad stond. Dit plateau (van ca. 6×6 meter) doet nu dienst als heerlijk zonneterras. De realisatie van het zwembad, alsmede de terrassen en aankleding eromheen, is uitgevoerd door het team van Authentic Hongaars, dat ook de verbouwing van het huis heeft gedaan.

Het zwembad geeft in onze ogen  een meerwaarde  aan het vakantiehuis en zal bijdragen aan het comfort ervan.  Vanaf het pergola-terras heeft u languit liggend op één van de zonnebedjes een heerlijk zicht op het helderblauwe water waarin u en uw gezin zalig kunnen spelen en afkoelen.

Het zwembad en het zonneterras zijn  in tegenstelling tot wat de foto laat zien volledig aan het zicht onttrokken door een coniferenhaag langs de weg en een hibiscushaag rondom het terras. De pergola is inmiddels volledig begroeid met wilde druif .

diepe tuin met zwembad en diverse zitjes

diepe tuin met zwembad en diverse zitjes

reserveer-nu-tisza-frisza