Nieuw zwembad

Juni 2016,

Gedurende de afgelopen vijf  jaar hebben wij een leuk, maar zeer bewerkelijk zwembad gehad bij Vakantiehuis Tisza Frísza. Elk voorjaar opbouwen en elk najaar weer afbreken. Ook het materiaal van de liner liet te wensen over en de “houten” (kunststof) ombouw was na vijf hete zomers ernstig verbleekt. Na lang wikken en wegen, het breken van onze hersenen, alsmede ons spaarvarken, is de kogel door de kerk: we hebben nu een nieuw, vast zwembad bij ons vakantiehuis.

Ons "oude" plonsbad, dat we elk jaar weer moesten opbouwen en afbreken

Ons “oude” plonsbad, dat we elk jaar weer moesten opbouwen en afbreken

Dit ovale bad is 8×4 meter en 1.50 diep.  Het bad is gebouwd naast het plateau waarop het oude bad stond. Dit plateau (van ca. 6×6 meter) doet nu dienst als heerlijk zonneterras. De realisatie van het zwembad, alsmede de terrassen en aankleding eromheen, is uitgevoerd door het team van Authentic Hongaars, dat ook de verbouwing van het huis heeft gedaan.

Dit zwembad geeft in onze ogen  een meerwaarde  aan het vakantiehuis en zal bijdragen aan het comfort ervan.  Vanaf het pergola-terras heeft u languit liggend op één van de zonnebedjes een heerlijk zicht op het helderblauwe water waarin u en uw gezin zalig kunnen spelen en afkoelen.

diepe tuin met zwembad en diverse zitjes

diepe tuin met zwembad en diverse zitjes

reserveer-nu-tisza-frisza